χρησταρα καμια φωτο απο τα καμαρια σου???ο ποθος θεριεψε κ αλλο????με τον φωτισμο τελικα τι εκανες?οπως ειναι??
χρησταρα καμια φωτο απο τα καμαρια σου???ο ποθος θεριεψε κ αλλο????με τον φωτισμο τελικα τι εκανες?οπως ειναι??
Θάνο θα γίνει αυτές τις μέρες μια αλλαγή στο φωτισμό(θα επιστρέψω στα led) οπότε φωτό με τα νέα φώτα.
Τον πόθο τον κλάδεψα πρόσφατα και είναι πλέον σε νορμάλ μέγεθος χωρίς να πνίγει το ενυδρείο και την επιφάνεια του νερού καθώς είχαν αρχίσει να δημιουργούνται νεκρές περιοχές σε αυτή με τα γνωστά αποτελέσματα!![]()
Ένα τελευταίο φωτογραφικό update μιας και μάλλον το ενυδρείο σύντομα θα ξεστηθεί!
![]()
''O πολιτισμός κάθε λαού και η ηθική του φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα.''
M.Gandhi
Η συζητηση για τη μιικρη πιθανοτητα να ξεστηθει, εδω: http://www.greekdiscus.com/test2000/...F5%F4%E1%DF%E1
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται οικονομικα απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το greek discus που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
χρησταρα φιλαρακι μου .......κανε μας ενα update please!!!
υγ. μπορεις να ξεχωρισεις τωρα τα σανταρεμ απο τα αλενκερ? κ τι διαφορες βλεπεις στα χρωματα?
''Πείρα είναι το όνομα που δίνουμε στα λάθη μας!''
Οscar Wilde
Καλημέρα Σάκη!
Έχω βάλει πάλι τα παλιά φώτα λεντ στο ενυδρείο και έτσι αν δεν βρεθεί καμια καλή φωτογραφική μηχανή δεν έχει νόημα να κάνω update γιατί δεν θα βλέπετε πάλι τίποτα!
Για τα χρώματα τώρα,οι alenquer είναι ένα τόνο πιο κόκκινοι από τους santarem.Οι τελευταίοι πάλι έχουν πιο έντονες μπάρες και πιο έντονο δαχτυλίδι!
Από δύο παλιές φωτογραφίες που βρήκα μπορείς να δεις τις διαφορές..
εδώ ειναι ενας alenquer..
και εδω δεξια ένας santarem και πανω αριστερα ενας alenquer..
Ελπίζω να βοήθησα.![]()
''O πολιτισμός κάθε λαού και η ηθική του φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα ζώα.''
M.Gandhi
κ βεβαια βοηθησες!..........στο τελικο μεγεθος τους διαφερουν?
οταν μπορεσεις με φωτο ............ εδω ειμαστε.
ευχαριστω χρηστο!
''Πείρα είναι το όνομα που δίνουμε στα λάθη μας!''
Οscar Wilde
Καμία διαφορά δεν έχουν στο μέγεθος,έχουν φτάσει πλέον στα 17-18εκ.
Φωτο ελπίζω σύντομα.
Τίποτα Σάκη,εύχομαι να το γεμίσεις και πάλι σύντομα!![]()
M.Gandhi
Χαχαχα...κατάλαβα!!![]()
M.Gandhi
Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται!!
Καλή συνέχεια σε όλους!
M.Gandhi
Κάτι τέτοια βλέπουν ορισμένοι... και λένε ότι οι δίσκοι είναι ακίνητοι.
Τα έκανες πίνακα... ωρέ;
![]()
Πολύ όμορφο! Και εγώ με κάτι ανάλογο έχω μείνει![]()