PDA

Επιστροφή στο Forum : PH Monitor



Hary
06-02-2009, 12:16
Ποιό ph monitor (οχι controler) προτείνεται? Φθηνό κ καλό για εγκατάσταση στο ριο 300 μιας κ πρόσφατα έβαλα eliwell να βάλω κ ένα ph monitor να μαι κόμπλε με μια ματια μόλις μπαίνω σπίτι!

DIMITRIS K.
06-02-2009, 13:10
Αν ασχολείσαι με ebay, δες αυτό (http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=330304720422)!!!

Bob Dens
06-02-2009, 13:14
Καλό και αρκετά αξιόπιστο.
Το δουλεύω εδώ και 1,5 μήνα και είναι μια χαρά.
Πιστεύω σχέση τιμής και ποιότητας ικανοποιητική!

Hary
06-02-2009, 13:17
ναι κάτι τέτοιο μια χαρά είναι!!

DIMITRIS K.
06-02-2009, 13:20
Καλό και αρκετά αξιόπιστο.
Το δουλεύω εδώ και 1,5 μήνα και είναι μια χαρά.
Πιστεύω σχέση τιμής και ποιότητας ικανοποιητική!

Μέχρι που έχεις βυθίσει τον αισθητήρα? Γιατί μου είπαν ότι έχει θέμα αν τον βυθίσεις όλο..

Yiannis59
06-02-2009, 14:48
Εχω 7 και πραγματι αν το βουτηξεις ολο υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να dead:
Εκτως και του βάλεις σιλικόνη στην εξοδο του καλωδιου και γυρω γυρο στο καλυμμα

loris
06-02-2009, 17:35
Πολυ καλο...αξιζει!!!!

Bob Dens
06-02-2009, 20:10
Μέχρι που έχεις βυθίσει τον αισθητήρα? Γιατί μου είπαν ότι έχει θέμα αν τον βυθίσεις όλο..

Δημήτρη το έχω βουτιγμένο μερικά χιλιοστά πάνω από τον αισθητήρα του ηλεκτροδίου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Το μόνο μειονέκτημα του, είναι πως δεν αλλάζει το ηλεκτρόδιο.

Yiannis59
06-02-2009, 22:28
Δημήτρη το έχω βουτιγμένο μερικά χιλιοστά πάνω από τον αισθητήρα του ηλεκτροδίου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Το μόνο μειονέκτημα του, είναι πως δεν αλλάζει το ηλεκτρόδιο.
Αλλαζει βοβι αλλαζει για αυτο ειμαστε εδω 0020

DIMITRIS K.
06-02-2009, 22:53
καλά, και να μην άλλαζε 15€ έχει!!!:d:d

Confucius
07-02-2009, 16:10
Όχι και 15 ευρώ.
Βάλε και τα μεταφορικά και βγαίνει ένα 30άρι.

DIMITRIS K.
10-02-2009, 12:49
Μου ήρθε σήμερα ο "κινέζος" δεν φαίνεται κι άσχημος, δενομένου την τιμή του!! Τα υγρά καλιμπραρίσματος είναι μίας χρήσης ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές? Κάθε πότε πρέπει ν' αλλάζονται??

Yiannis59
10-02-2009, 12:59
Πολλες φτανει να ξεπλενεις το ηλεκροδιο σε νερο Α/Ο και να το στεγνωνεις καλα με Κολ paper (και επειδή δεν σε εχω και για αϊτό κολ paper = χαρτί τουαλετας η κουζινας) funy πριν το βουτήξεις απο το ενα υγρο στο αλλο

DIMITRIS K.
10-02-2009, 13:21
Πολλες φτανει να ξεπλενεις το ηλεκροδιο σε νερο Α/Ο και να το στεγνωνεις καλα με Κολ paper (και επειδή δεν σε εχω και για αϊτό κολ paper = χαρτί τουαλετας η κουζινας) funy πριν το βουτήξεις απο το ενα υγρο στο αλλο

Χαρτομανδηλο κάνει ή αφήνει χνούδι??
Αν το χαρτί τουαλέτας είναι σαγρέ, υπάρχει πρόβλημα??
Αν δεν είναι το άσπρο και είναι το ροζ, μήπως επηρρεάσει το ph???
:63::63:funy

Genirous
10-02-2009, 13:46
Αν το χαρτί τουαλέτας είναι σαγρέ, υπάρχει πρόβλημα??Μπορεί να ερεθίσει...εεε...να γδάρει την επιφάνεια...!!! thamb funy

Diskus Fan
10-02-2009, 18:31
Εχει κανεις υπ'οψιν του, αυτες τις θερμαοκρασιες που γραφει επανω στα υγρα αν αφορουν, του ενυδρειου που θα μετραει η του περιβαλοντος, οταν κανεις το καλιμπραρισμα; Αν και ειναι αμελητεες οι διαφορες, απο περιεργεια ρωταω.-idono

Yiannis59
10-02-2009, 18:33
Του υγρου οταν κανεις το καλιμπραρισμα

DIMITRIS K.
10-02-2009, 21:54
Το καλίμπραρα με το 6.864 buffer. Αφού μετά από μισή ώρα σταθεροποιήθηκε το ph στο υγρό, γύεισα τη βιδούλα μέχρι το 6,86. Αφού το άφησα εκει κανα 5 λεπτο να σιγουρευτώ ότι σταθεροποιήθηκε, το ξέπλυνα με το νερό της Α/Ο και το εβαλα στο ενυδρείο. Μου δείχνει ph 4.7!!!! Είναι δυνατόν????idono

Yiannis59
10-02-2009, 21:59
ειναι για ριξε λιγο σοδιτσα στην μυτι του κουταλιου λιγη ε !!! και δες ποσο θα ανεβεί

Α!!! και σε καμια δεκαρια μερες το ξανα καλιμπραρεις και μετα καθε δυο τρεις μηνες

DIMITRIS K.
11-02-2009, 00:56
Έχει μία βίδα μόνο και το 4.003 το έχει για να τσεκάρεις ότι όλα είναι ΟΚ. Τουλάχιστον έτσι λένε οι οδηγείες!!

DIMITRIS K.
11-02-2009, 01:07
Ποιό όμως χρησιμοποιείς για αναφορά? Το 4 ή το 6???idonoidono

Επειδή φιλτράρω το νερό σε τύρφη στο βαρέλι προετοιμασίας, αλλά έχω και στο ενυδρείο και σε συνδιασμό της χαμηλής σκληρότητας (GH 1 KH2), πιστεύω ότι γι' αυτό μου έχει πέσει το ph στα τάρταρα!!!! Έβγαλα την τύρφη από το ενυδρείο το πρωι να δω αν ανέβει καθόλου. Θα προσθέσω και ελάχιστη σόδα το μεσημέρι!!

Diskus Fan
11-02-2009, 14:08
Ποιό όμως χρησιμοποιείς για αναφορά? Το 4 ή το 6???idonoidono

Επειδή φιλτράρω το νερό σε τύρφη στο βαρέλι προετοιμασίας, αλλά έχω και στο ενυδρείο και σε συνδιασμό της χαμηλής σκληρότητας (GH 1 KH2), πιστεύω ότι γι' αυτό μου έχει πέσει το ph στα τάρταρα!!!! Έβγαλα την τύρφη από το ενυδρείο το πρωι να δω αν ανέβει καθόλου. Θα προσθέσω και ελάχιστη σόδα το μεσημέρι!!

Εισαι σιγουρος γι'αυτο που γραφεις;idono Κατι δεν μου "καθεται". Αν εκανες και με τα δυο καλιμπραρισμα, σωστα το εκανες. Ετσι που το εγραψες, αλλο καταλαβα. Εγω δεν βλεπω το λογο για σοδα, εσυ κανε οτι νομιζεις. Μετρηση σε φωσφατο και ΝΟ3 εχεις γραψει;36_17_111111

DIMITRIS K.
11-02-2009, 14:27
Εισαι σιγουρος γι'αυτο που γραφεις;idono Κατι δεν μου "καθεται". Αν εκανες και με τα δυο καλιμπραρισμα, σωστα το εκανες. Ετσι που το εγραψες, αλλο καταλαβα. Εγω δεν βλεπω το λογο για σοδα, εσυ κανε οτι νομιζεις. Μετρηση σε φωσφατο και ΝΟ3 εχεις γραψει;36_17_111111

Το καλίμπραρα στο 6 και το δοκίμασα στο 4. Δεν πέτυχα 100% ακρίβεια και το καλίμπραρα και στο 4. Μετά δεν πετύχαινα 100% ακρίβεια στο 6doh.
Έτσι το ξάνακαλίμπραρα στο 6 (για την ακρίβεια 6.88) και το έβαλα στο ενυδρείο. Βαρέθηκα να περιμένω και 20 -30 λεπτά τη φορά να σταθεροποιηθεί τλείως σε μία ένδειξη!!!Καλού - κακού παράγγειλα και καινούρια τεστάκια, αλλά δεν έχω απαιτήσεις κι από 15 ευρώ κινέζο!!!

Θα βγάλω για αρχή την τύρφη από το φίλτρο και βλέπουμε. Ούτε εγώ θέλω να μπλέκω με σόδες. Phosphate δεν ξέρω πόσο έχω, αλλά, αν κρίνω ότι δεν έχω άλγη, δεν πρέπει να έχω πολύ. NO3 είμαι στα 20!!

Diskus Fan
11-02-2009, 15:05
Το καλίμπραρα στο 6 και το δοκίμασα στο 4. Δεν πέτυχα 100% ακρίβεια και το καλίμπραρα και στο 4. Μετά δεν πετύχαινα 100% ακρίβεια στο 6doh.
Έτσι το ξάνακαλίμπραρα στο 6 (για την ακρίβεια 6.88) και το έβαλα στο ενυδρείο. Βαρέθηκα να περιμένω και 20 -30 λεπτά τη φορά να σταθεροποιηθεί τλείως σε μία ένδειξη!!!Καλού - κακού παράγγειλα και καινούρια τεστάκια, αλλά δεν έχω απαιτήσεις κι από 15 ευρώ κινέζο!!!

Θα βγάλω για αρχή την τύρφη από το φίλτρο και βλέπουμε. Ούτε εγώ θέλω να μπλέκω με σόδες. Phosphate δεν ξέρω πόσο έχω, αλλά, αν κρίνω ότι δεν έχω άλγη, δεν πρέπει να έχω πολύ. NO3 είμαι στα 20!!

Το καλιμπραρισμα πρεπει να γινει διαδοχικα αρκετες φορες στα δυο υγρα μεχρι να σταθεροποιηθει (λεμε τωρα). Συμφωνα με το "νονο" μου τσεκαρεις το 6 περισοοτερο. Το ηλεκτροδιο δεν το βυθιζεις ολο λεει, γιατι περνει νερα και .....γεια σας.
Καλα αυτο μπορεις να το ξεχασεις. Μετρα το και συντομα.-friends

DIMITRIS K.
11-02-2009, 18:01
Πήρα άλλον ένα κινέζο για το βαρέλι προετοιμασίας και αυτό (http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180321298367&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching)το TDS. Θα σας πρήξω αργότερα!!!whistle

DIMITRIS K.
11-02-2009, 19:28
TDS: 30€ κομπλέ με μεταφορικά
Ph: 26€ κι αυτό κομπλέ

DIMITRIS K.
17-02-2009, 09:34
Τελικά ό,τι πληρώνεις, παίρνεις μου φαίνεται. Σήμερα, μετά από μια βδομάδα χρήσης, ο κινέζος ή μάλλον το ηλεκτρόδιο παρέδωσε πνεύμα. Δεν δείχνει τίποτα παρα μόνο το 1. και δεν αντιδρά καθόλου. Και το ηλεκτρόδιο δεν το βύθισα τελείως. Περιμένω και τον δεύτερο Κινέζο, που παράγγειλά και, αν βγει κι αυτός μάπα, θα πάρω κανένα της προκοπής!!friends

Diskus Fan
17-02-2009, 14:32
Εγω παλι επαθα το εξης και περιμενω μια απαντηση απο το "νονο" μου αν καταφερει να βγαλει ακρη. Ειχα το κινεζικο και το Αμερικαν ρυθμισμενα να δειχνουν τα ιδια. Το Αμερικαν αρχισε μετα απο μηνα περιπου να δειχνει οτι θελει. Το πηρα εκανα οσο μπορουσα καλιμπραρισμα το τοποθετησα παλι στο ενυδρειο και ειδα οτι εδειχνε με αρκετη διαφορα πιο κατω, δηλαδη το Αμερικαν 4,32 το κινεζικο 4,65. Μετα απο 3-4 μερες κανω αλλαγη νερου. Η σταθμη κατεβηκε αρκετα κατω και το ηλεκτροδιο (μονο του Αμερικαν γιατι το κινεζικο το εχω βυθισμενο πληρως) εμεινε εξω απο το νερο για διαστημα 30λεπτων εως μιας το πολυ ωρας που πηρε η αλλαγη. Σημερα δειχνουν σχεδον το ιδιο (κινεζικο 4,67, Αμερικαν 4,66!!!!!xmm Βγαζει "ακρη" κανεις;36_11_14

Hary
17-02-2009, 14:52
Εγω παλι επαθα το εξης και περιμενω μια απαντηση απο το "νονο" μου αν καταφερει να βγαλει ακρη. Ειχα το κινεζικο και το Αμερικαν ρυθμισμενα να δειχνουν τα ιδια. Το Αμερικαν αρχισε μετα απο μηνα περιπου να δειχνει οτι θελει. Το πηρα εκανα οσο μπορουσα καλιμπραρισμα το τοποθετησα παλι στο ενυδρειο και ειδα οτι εδειχνε με αρκετη διαφορα πιο κατω, δηλαδη το Αμερικαν 4,32 το κινεζικο 4,65. Μετα απο 3-4 μερες κανω αλλαγη νερου. Η σταθμη κατεβηκε αρκετα κατω και το ηλεκτροδιο (μονο του Αμερικαν γιατι το κινεζικο το εχω βυθισμενο πληρως) εμεινε εξω απο το νερο για διαστημα 30λεπτων εως μιας το πολυ ωρας που πηρε η αλλαγη. Σημερα δειχνουν σχεδον το ιδιο (κινεζικο 4,67, Αμερικαν 4,66!!!!!xmm Βγαζει "ακρη" κανεις;36_11_14



όχι αλλά γιατι δεν κρατάς ένα απο τα δύο baeh:

DIMITRIS K.
17-02-2009, 20:09
Τελικά ό,τι πληρώνεις, παίρνεις μου φαίνεται. Σήμερα, μετά από μια βδομάδα χρήσης, ο κινέζος ή μάλλον το ηλεκτρόδιο παρέδωσε πνεύμα. Δεν δείχνει τίποτα παρα μόνο το 1. και δεν αντιδρά καθόλου. Και το ηλεκτρόδιο δεν το βύθισα τελείως. Περιμένω και τον δεύτερο Κινέζο, που παράγγειλά και, αν βγει κι αυτός μάπα, θα πάρω κανένα της προκοπής!!friends

Ενώ το πρωί έδειχνε έναν άσσο και ήταν νεκρό, τώρα δείχνει 13,70 και ζωντάνεψε!!!!!!! Τράβηξα από το πρωί το ηλεκτρόδιο πιο έξω. Λέτε, επειδή στέγνωσε,να ξεκόλλησε και να θέλει ένα καλό καλιμπράρισμα απλά???

Yiannis59
17-02-2009, 20:15
ωρε εχω παρει πανω απο 10 και κανενα δεν εχει προβλημα τι μαγικά του κανεις και τρελάθηκε
Για καλιμπραρισε το πάλι

DIMITRIS K.
17-02-2009, 20:23
ωρε εχω παρει πανω απο 10 και κανενα δεν εχει προβλημα τι μαγικά του κανεις και τρελάθηκε
Για καλιμπραρισε το πάλι

Υποπτεύομαι ότι πήρε νερό. Το στέγνωσα. το πλάκωσα στη σιλικόνη και θα το ξανακαλιμπράρω. Τουλάχιστον είναι ζωντανό!!!!

Yiannis59
17-02-2009, 20:30
θερμοκολλα βαλε η συλλικονη φευγει δεν ποιανει

vagosxxx
17-02-2009, 20:48
ωρε εχω παρει πανω απο 10 και κανενα δεν εχει προβλημα τι μαγικά του κανεις και τρελάθηκε
Για καλιμπραρισε το πάλι

Έχεις κανένα για πούλημα.......:leloydi:
Γιατί βαριέμαι να .......emot123
Περιμένω να έρθει απέξω:63:

Yiannis59
17-02-2009, 21:55
έχω ωρε σκάσε μύτη και θα τα βρούμε

DIMITRIS K.
18-02-2009, 00:34
Λοιπόν...παράγγειλα phμετρο της American Marine να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όποιος θέλει τους κινέζους, τους δύνο και τους 2 30€. Θα το βάλω και στις αγγελίες!!!

edit: έβαλα το καινούργιο, που παρέλαβα σήμερα μόνο αγγελία, γιατί το πρώτο τελικά...dead:

ΣΤΑΜΑΤΙΑ
18-02-2009, 13:14
Λοιπόν...παράγγειλα phμετρο της American Marine να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όποιος θέλει τους κινέζους, τους δύνο και τους 2 30€. Θα το βάλω και στις αγγελίες!!!

edit: έβαλα το καινούργιο, που παρέλαβα σήμερα μόνο αγγελία, γιατί το πρώτο τελικά...dead:
πόσο κάνει της Αmerican Marine το phμετρο;

Yiannis59
18-02-2009, 13:18
Εδώ φιλεναδα

http://www.aquaristic.net/american-marine-pinpoint-ph-monitor.html?lang=1

DIMITRIS K.
18-02-2009, 13:26
πόσο κάνει της Αmerican Marine το phμετρο;

Δες εδώ (http://www.shopsolution.nl/shop/home.asp?shopid=seameuk&deptid=americanmarine). 83€ και τσάμπα μεταφορικά!!!

Diskus Fan
18-02-2009, 13:26
Καλα τρεχτε στον Aqouaristik και πληρωστε!!! Πας καλα ωρε "νονε" ; Το πηρα με 82 και χωρις μεταφορικα (πανω απο 75 ευρω δεν χρεωνει τιποτα).

EDIT. Με προλαβε ο Δημητρης την ωρα που εγραφα!!!!c003

ΣΤΑΜΑΤΙΑ
18-02-2009, 13:31
Σας ευχαριστώ παιδιά για την ενημέρωση μόνο μια διευκρίνηση χρειάζεται πιστωτική κάρτα οπωσδήποτε για την παραγγελία;

Hary
18-02-2009, 14:11
μήπως μπορεί να μου κάνει κ μένα κανεις την διευκόλινση μιας και δεν έχω προσωρινά καρτα V. :65::65::65:

DIMITRIS K.
26-02-2009, 12:33
Ποσο;ayto35 Αστα πεσανε μεσα στις γιορτες και πρεπει να κοντεψε μηνας. :cr: Ελπιζω σε σενα να ερθει οπως λεει.-a020

Πρέπει να είναι λίγο χυμαδιό ο τύπος πάντως. Του έστειλα email με το πότε να την περιμένω και μου απάντησε πως ήταν διακοπές και θα μου τη στείλει, μόλις γυρίσει!!!!36_1_25

DIMITRIS K.
03-03-2009, 14:16
....κι ακόμα περιμένω, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!!! Μια το έπιπλο μια αυτό, με έχουν μουτζώσει μου φαίνεται!!!whistlewhistle

DIMITRIS K.
10-03-2009, 12:55
Καλα τρεχτε στον Aqouaristik και πληρωστε!!! Πας καλα ωρε "νονε" ; Το πηρα με 82 και χωρις μεταφορικα (πανω απο 75 ευρω δεν χρεωνει τιποτα).

Τελικά είναι αξιόπιστος?? Θα το έστελνε υποτίθεται την παραπερασμένη Τετάρτη και ακόμα τίποτα. Έχω στείλει 2 email για το που βαδίζουμε και δεν έχω λάβει απάντηση...

Ευτυχώς που έχω πληρώσει μέσω paypal και θα πάρω τα λεφτά μου πίσω σε περίπτωση μαμακίας δηλαδή...

Yiannis59
10-03-2009, 13:07
Ειναι γνωστός ψυχοβγαλτης, γιατι νομίζεις δεν τον προτιμούμε οι πιο πολλοί ;;;

DIMITRIS K.
10-03-2009, 13:14
Ειναι γνωστός ψυχοβγαλτης, γιατι νομίζεις δεν τον προτιμούμε οι πιο πολλοί ;;;

Ψυχοβγάλτης ας είναι!!! Να το φέρει θέλω κάποτε!!!iexiex

DIMITRIS K.
12-03-2009, 10:15
Ο τύπος δεν παίζεται.bor: Θα περιμένω και την άλλη βδομάδα, θα του στείλω τρίτο email και αν δεν απαντήσει ή δεν μου έρθει, θα αρχίσω τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, μέσω paypal...doh

Γιάννης
29-04-2009, 08:17
Τι έγινε τελικά έστειλε το phμετρο ?

DIMITRIS K.
29-04-2009, 08:23
Τι έγινε τελικά έστειλε το phμετρο ?

Το phμετρο έχει έρθει, έχει καλιμπραριστεί και τώρα μετράει 6,4!!!!!friends

Moutralewn
02-05-2009, 11:23
Μια διευκρίνηση σχετικά με το κλασσικό πεχάμετρο του κινέζου:

Σε περίπτωση που μείνει απο μπαταρίες, αντί να προμηθευτείτε νέες μπαταρίες, μπορείτε να το λειτουργήσετε με ρεύμα, συνδέοντας έναν φορτιστή απο κινητό ΝΟΚΙΑ (το παλαιότερο με το λίγο μεγαλύτερο βύσμα και όχι αυτό με το πολύ "ψιλό" που χρησιμοποιούν π.χ. το Ν95 κλπ), στο βύσμα που έχει για παροχή ρεύματος (κάτω απο την "τρυπούλα" του καλιμπραρίσματος).

Το πρώτο γνώρισμα ότι το πεχάμετρο θα μείνει απο μπαταρίες είναι το να δείχνει τιμές πάνω απο τα "όρια" του. Δηλαδή με το δεδομένο ότι το εν λόγω πεχάμετρο δείχνει τιμές pH μέχρι 14, αν αρχίσει και δείχνει τιμές μεγαλύτερες απο αυτό (συνήθως 16-18). Κατόπιν το πεχάμετρο θα σβήσει και δεν θα δείχνει τίποτα.

Οπότε αν συμβεί αυτό, μην τρέξετε να το ξανακαλιμπράρετε, αλλά τσεκάρετε τις μπαταρίες.

Yiannis59
02-05-2009, 11:57
Παιδες πηρα αυτο δοκιμαστηκα απο τον κινεζο αλλο πραγμα καμια σχεση με αυτο που παιρναμε μεχρι τωρα εχει και φορτηζομενη μπαταρια μεσα (το μονο ασ το πουμε κακο ειναι οτι το δευτερο δεκαδικο παιζει συνεχια

http://i1.ebayimg.com/01/i/001/1f/58/6040_1.JPG

Moutralewn
02-05-2009, 12:12
Για πες και πόσο σου πήγε το μαλλί;
Σύνολο μαζί με μεταφορικά κλπ;

Γιάννης
02-05-2009, 12:18
Προσπαθώντας να το βρω έπεσα σε αυτό εδώ (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230340619434&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=330326507038&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu% 3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D4#ebayphotohosting)
Οι τιμές EC CF τι είναι;
Δώσε κάνα λινκ να δούμε τιμή.

Yiannis59
02-05-2009, 12:25
Προσπαθώντας να το βρω έπεσα σε αυτό εδώ (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230340619434&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=330326507038&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%252BSS%26itu% 3DISS%252BUCI%252BSI%26otn%3D4#ebayphotohosting)
Οι τιμές EC CF τι είναι;
Δώσε κάνα λινκ να δούμε τιμή.
Για τα μπαζα το πηρε καποτε ο genamita του το αλλαξε μια φορα αλλα παλι δεν μακριαααααααααααα



Παρτο http://cgi.ebay.com/pH-Meter-Adaptor-Electrode-All-Day-pH-Monitor_W0QQitemZ250416297067QQcmdZViewItemQQptZAU _Gadgets?hash=item3a4df9746b&_trksid=p4634.c0.m14.l1262&_trkparms=|301%3A1|293%3A4|294%3A30

Moutralewn
02-05-2009, 12:31
Οι τιμές EC CF τι είναι;


Το EC (αρχικά του electrical conductivity) είναι, στην προκειμένη, η τιμή της αγωγιμότητας του νερού.

To CF, δεν το έχω ξανακούσει.


Δώσε κάνα λινκ να δούμε τιμή.

http://cgi.ebay.com/pH-Meter-Adaptor-Electrode-All-Day-pH-Monitor_W0QQitemZ250416297067QQcmdZViewItemQQptZAU _Gadgets?hash=item3a4df9746b&_trksid=p4634.c0.m14.l1262&_trkparms=%7C301%3A1%7C293%3A4%7C294%3A30

Confucius
02-05-2009, 12:58
Μια διευκρίνηση σχετικά με το κλασσικό πεχάμετρο του κινέζου:

Σε περίπτωση που μείνει απο μπαταρίες, αντί να προμηθευτείτε νέες μπαταρίες, μπορείτε να το λειτουργήσετε με ρεύμα, συνδέοντας έναν φορτιστή απο κινητό ΝΟΚΙΑ (το παλαιότερο με το λίγο μεγαλύτερο βύσμα και όχι αυτό με το πολύ "ψιλό" που χρησιμοποιούν π.χ. το Ν95 κλπ), στο βύσμα που έχει για παροχή ρεύματος (κάτω απο την "τρυπούλα" του καλιμπραρίσματος).

Το πρώτο γνώρισμα ότι το πεχάμετρο θα μείνει απο μπαταρίες είναι το να δείχνει τιμές πάνω απο τα "όρια" του. Δηλαδή με το δεδομένο ότι το εν λόγω πεχάμετρο δείχνει τιμές pH μέχρι 14, αν αρχίσει και δείχνει τιμές μεγαλύτερες απο αυτό (συνήθως 16-18). Κατόπιν το πεχάμετρο θα σβήσει και δεν θα δείχνει τίποτα.

Οπότε αν συμβεί αυτό, μην τρέξετε να το ξανακαλιμπράρετε, αλλά τσεκάρετε τις μπαταρίες.

Φίλε ούτος η άλλος έχει μέσα η συσκευασία παροχή για το ρεύμα.
Εγώ από τότε που το πήρα με ρεύμα το δουλεύω τις μπαταρίες τις έβγαλα.

Yiannis59
02-05-2009, 13:02
Φίλε ούτος η άλλος έχει μέσα η συσκευασία παροχή για το ρεύμα.
Εγώ από τότε που το πήρα με ρεύμα το δουλεύω τις μπαταρίες τις έβγαλα.

Εχει και συσκευασία χωρις το τροφοδοτικό για ρεύμα την πάτησα μια φορά και το έφαγε στην μαπα ο Yiapas wel-come

Confucius
02-05-2009, 13:05
Για αυτό θέλει καλό ψάξιμο πρίν από κάθε αγορά!!!

Καλό και το καινούριο Γιάννη αλλά το χρώμα λίγο λούλικο δεν είναι?
Με το κλασικό πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα, σούπερ.

Moutralewn
02-05-2009, 14:25
Φίλε ούτος η άλλος έχει μέσα η συσκευασία παροχή για το ρεύμα.
Εγώ από τότε που το πήρα με ρεύμα το δουλεύω τις μπαταρίες τις έβγαλα.

:pull:

Σοβαρά εε;

Δεν το ξερα ότι έχει καί με παροχή καί χωρίς!! 36_1_25

Τέσπα, το αναφέρω για όσους το έχουν με μπαταρίες (και την "πάτησαν" όπως εγώ sport_46 ), μιας και ένας παλιός φορτιστής ΝΟΚΙΑ όλο και κάπου θα υπάρχει iex

Στελιος
02-05-2009, 15:56
Παραγγειλα και εγω στον Κινεζο αλλα κανει την Κινεζα.Εστειλα το πρωι email περιμενω απαντηση.Τα υπολοιπα ηρθαν χτες36_1_32

sllo
08-06-2009, 12:13
Παιδες πηρα αυτο δοκιμαστηκα απο τον κινεζο αλλο πραγμα καμια σχεση με αυτο που παιρναμε μεχρι τωρα εχει και φορτηζομενη μπαταρια μεσα (το μονο ασ το πουμε κακο ειναι οτι το δευτερο δεκαδικο παιζει συνεχια

http://i1.ebayimg.com/01/i/001/1f/58/6040_1.JPG

Ti λεει τελικα αυτο το Ph meter; Θελω να παραγγείλω ενα διοτι το δικο μου εκανε βουτια στο ενυδρειο dead:
Να το παρω αυτο ή εχετε να προτείνετε κάποιο αλλο;

Yiannis59
08-06-2009, 12:19
Καλο αλλα πριν δυο βδομαδες που πηγα να παραγγείλω μου ειπε πως δεν ειχε δεν κοιταξα αν εχει φέρει
Ρωτα τον

sllo
08-06-2009, 12:22
εχει ενα, παω να το χτυπήσω.

Yiannis59
08-06-2009, 12:24
Προσεχε ειναι 110 βολτ

sllo
08-06-2009, 12:26
110 ειναι το τροφοδοτικο. Αυτο αλλαζει